ZZP-Leerkracht

Leerkracht

Ik ben een leerkracht die graag invalt om zoveel mogelijk ervaring op te doen op diverse scholen. In mijn manier van lesgeven is het uitgangspunt om aan te sluiten bij de belevingswereld van de kinderen, hierdoor lukt het me om in een korte tijd echt verbinding te maken met leerlingen. Ik ben enthousiast, stressbestendig en ik deins niet terug voor een beetje weerstand.

 

Afslag Bloei in het belang van het kind klassenfoto

Ik ben beschikbaar voor zowel kortdurend als voor langdurige inval. Vragen staat altijd vrij!

Ik hanteer een tarief van € 70,- per uur (lesgevende taken BTW-vrij, ex BTW voor andere taken).

Neem contact met me op om de mogelijkheden en mijn beschikbaarheid te bespreken.

 

Je vindt mijn profiel op Flexleerkracht. Een uitleg over het uurtarief vind op ZZP leerkracht.

Een groep bestaat uit kinderen, unieke kinderen, mijn plezier zit in het zien van ieder individu.

Contact

Linkedin

Let’s connect

Bel mij

06-52386201

Mail mij

joyce@afslagbloei.nl