Werkwijze

Werkwijze

Kernvisiecoach

Heeft je kind leerproblemen als bijvoorbeeld: moeite met automatiseren, de tafels, spellingsregels, dyslectie, ADD ofโ€ฆ Is je kind in de klas snel afgeleid en wijt de school dit aan concentratieproblemen en moeite met focus? Gaat je kind met tegenzin naar school, wordt hij/zij snel boos als het niet lukt of ervaart je kind veel onzekerheid? Lees dan verder!

Kernvisiecoach-Afslag-bloei-joyce-lubbersen

Leerkrachtcoaching

Werkgeluk straalt over op de leerlingen, een blije leerkracht is blije kinderen! Toen leerkrachten de Pabo gingen doen hadden zij een beeld bij hun missie: lesgeven aan kinderen, ondersteunen in het groeien en bloeien van deze leerlingen. In de realiteit als grotemensenbaan kan deze job door werkdruk, diversiteit aan leerlingen, perfectionisme en noem maar op, minder plezierig voelen dan bedacht en dat is zonde en onnodig!

ZZP-Leerkracht

Ik ben een leerkracht die graag invalt om zoveel mogelijk ervaring op te doen op diverse scholen. In mijn manier van lesgeven is het uitgangspunt om aan te sluiten bij de belevingswereld van de kinderen, hierdoor lukt het me om in een korte tijd echt verbinding te maken met leerlingen. Ik ben enthousiast, stressbestendig en ik deins niet terug voor een beetje weerstand.

 

Afslag Bloei in het belang van het kind klassenfoto

Contact

Linkedin

Let’s connect

๎‚

Bel mij

06-52386201

๎ถ

Mail mij

joyce@afslagbloei.nl