Wie ben ik?

over mij

Wie ben ik

Mijn naam is Joyce Lubbersen en ik ben enorm gedreven door het belang van het kind. Ik heb 2 prachtige kinderen in de puberleeftijd en ben ervaringsdeskundige voor wat betreft het aangaan van de uitdagingen van het leven, het ontdekken wie je bent en welke leerkracht je wilt zijn. In zowel mijn coaching als mijn lesgeven stimuleer ik persoonlijke ontwikkeling, het ontdekken wie je bent en hoe je werkt én denkt en hoe je regie kan nemen in het maken van keuzes in je schoolcarrière, professionele carrière en leven.

Ik ben :

  • Kernvisiecoach,
  • Leerkrachtcoach
  • ZZP-leerkracht

In al mijn werkzaamheden ben ik ontzettend begaan met het welzijn van kinderen en vanuit die intrinsieke motivatie is mijn motto: Afslag Bloei: In het belang van het kind.

Kernvisiecoach

  • Ik leer kinderen anders leren zodat ze dit levenslang kunnen toepassen.
  • Samen met de kinderen en ouders ontdek ik de gebruiksaanwijzing van het kind op leer- en denkniveau zodat het leren gemakkelijker wordt!

LEES MEER 

Leerkrachtcoaching

  • Werkgeluk straalt over op de leerlingen, een blije leerkracht is blije kinderen!
  • Denkvraag: geven we les vanuit gewoonte/ingesleten patronen? Of stemmen we het of op de groep en de leerlingen?

LEES MEER

ZZP-Leerkracht

  • Ik maak snel verbinding met leerlingen en speel in op hun belevingswereld.
  • Een groep bestaat uit kinderen, unieke kinderen, mijn plezier zit in het zien van ieder individu.

LEES MEER

Werkgeluk straalt over op de leerlingen, een blije leerkracht is blije kinderen

Contact

Linkedin

Let’s connect

Bel mij

06-52386201

Mail mij

joyce@afslagbloei.nl