Wie ben ik

Ik ben Joyce Lubbersen, in eerste instantie moeder van 2 prachtige kinderen. Ik ben daarnaast ervaringsdeskundige voor wat betreft het scheiden met kinderen, SCHIP-behandelaar, Kernvisiecoach en ZZP-leerkracht.  Ik ben dol op persoonlijke ontwikkeling en ik heb me de afgelopen jaren specifiek verdiept in ouders die scheiden met kinderen en het coachen van kinderen met leerproblemen. Uit eigen ervaring weet ik dat scheiden niet eenvoudig is, er spelen veel factoren en emoties en het zet je leven op z’n kop. Maar alles komt goed! Dat is een van mijn motto’s! Soms is het leven even zo zwaar dat je dit absoluut niet voelt, maar ik laat je graag zien waar dat licht toch is aan het einde van die tunnel.

Mijn leven kende vele downs en ik heb geleerd hoe je veel kan trotseren en verwerken vanuit positiviteit. Ik ben ontzettend begaan met het welzijn van kinderen en vanuit die intrinsieke motivatie ben ik Afslag Bloei gestart, kinderen op 1!

Blog

 • Thuis, al-le-maal thuis!

  De kinderen zijn thuis, jij bent thuis en eigenlijk willen ze graag vermaakt worden, aandacht krijgen. Het is voor niemand vakantie, kinderen krijgen thuisonderwijs, jij wil thuiswerken, maar HOE doe je dat als iedereen wat van je wil? Voor ouders samen is dit al een uitdaging, laat staan voor een alleenstaande ouder. Hier wat tips:

  maart 19, 2020
 • Mam, ik vind het niet leuk dat je soms kritiek op papa hebt!

  Mam, ik vind het niet leuk dat je soms kritiek op papa hebt! Dit was wat mijn dochter een poosje geleden tegen mij zei. Ik, die nooit slecht praat over haar vader tegen de kinderen, die hem het beste wenst. Ik kan je zeggen, het kwam even binnen. Confrontatie met mezelf en een grapje dat

  januari 9, 2020
 • Oh dennenboom, oh dennenboom, wat hijgt die Kerst toch in mijn nek..

  December, dé maand van vieringen. Sinterklaas, Kerst, Oudjaarsavond, Nieuwjaarsdag, wellicht nog wat verjaardagen tussendoor, het kan niet op. De een kijkt uit naar deze maand, kan niet wachten met het kopen van de cadeaus, het opzetten van de kerstboom en het plannen van het kerstmenu. De ander is blij als alle verplichtingen weer voorbij zijn

  december 17, 2019
 • De scheiding is erdoor, alles geregeld. En nu?

  Tijdens een scheiding of relatiebreuk kunnen de gemoederen hoog op lopen. De emotionele achtbaan, het geregel, misschien een partij die eigenlijk helemaal niet uit elkaar wil maar dat tocht heeft moeten accepteren. Het is een heftige tijd waarin je ook nog eens belangrijke afspraken moet maken voor de toekomst. Nadat alles is afgerond, beide ouders

  november 25, 2019