24/7 Emergency Locksmith Services

Serving Your Local Area

LockSmith

Kernvisiecoach

Heeft je kind leerproblemen als bijvoorbeeld: moeite met automatiseren, de tafels, spellingsregels, dyslectie, ADD of… Is je kind in de klas snel afgeleid en wijt de school dit aan concentratieproblemen en moeite met focus? Gaat je kind met tegenzin naar school, wordt hij/zij snel boos als het niet lukt of ervaart je kind veel onzekerheid?

 

 

Kernvisiecoach-kernvisiemethode-Joycelubbersen-afslagbloei

Ik werk met de Kernvisie methode en coach kinderen met schoolgerelateerde problemen en uitdagingen, concentratieproblemen en kinderen die onzekerheid ervaren op school. Ik leer kinderen op een andere manier te leren, juist door gebruik te maken van hun talenten en niet door te gaan op datgene wat eerder niet lukte.
Vaak ligt de focus bij het opnieuw aanbieden van de lesstof in de hoop dat het de derde, vierde (of…) keer wel blijft hangen. Omdat dit vaak niet aansluit bij de leerstijl van het kind, zal het resultaat niet afdoende zijn. Het kind verliest hierdoor ook motivatie en kan stress ervaren op school

De Kernvisie methode maakt gebruikt van de capaciteiten van het kind, leert het kind zichzelf kennen en hierdoor zijn zij wel in staat om te leren en te automatiseren. Van alfabet, woordbeelden, tafels, rekensommen en klokkijken naar het leren van grote stukken tekst middels mindmapping.
Ik leer kinderen anders leren volgens de techniek van de Kernvisie methode, zodat zij deze zelfs jaren later nog kunnen toepassen. Het gevolg? De kinderen hanteren aan andere leerstrategie en realiseren daarmee grote verbeteringen in hun leerresultaten en hun zelfvertrouwen groei enorm.

De Kernvisie methode is een kortdurend coachingstraject. Door middel van een intakegesprek wordt er gezamenlijk gekeken of de methodiek de gewenste effectiviteit gaat opleveren. Daarna volgen tussen de 8 en 10 coachingsessies, verdeeld over een periode van 6 à 9 maanden. De Kernvisie methode is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.
Vergoeding is soms mogelijk.

Home, Commercial, Auto, You Name It, We’ll Be there.

Serving Your Local Area

Contact

Head Office

136 Botsford Valleys Apt. 264

Call Us

(451) 321-3922

EMAIL US

info@gmail.com