Gescheiden ouders

Gescheiden

Gescheiden ouders

Tijdens een scheiding of relatiebreuk breekt er voor ouders een periode aan van veel geregel, een achtbaan aan emoties en lange to-do lijsten. Voor de ouders heeft een scheiding veel impact, maar voor de kinderen is dat ook zo. De periode van een scheiding, maar ook daarna (soms jaren!) kan tussen ex-partners heel onzeker voelen, soms zelfs explosief zijn.

Het opstellen of uitvoeren van een ouderschapsplan lijkt een onmogelijke opgave en de conflicten nemen meer dan eens de overhand. Kinderen worden regelmatig tussen de ouders gezet en dat is niet bevorderlijk voor hun verwerking, ontwikkeling en persoonlijke groei.

 

Coaching-voor-gescheiden-ouders-afslag-bloei

Weet jij of weten jullie je nog geen raad met deze nieuw ontstane situatie? Wil je weer vertrouwen krijgen in een nieuw hoofdstuk? Tools hoe je om kan gaan met je (ex)partner? Een scheiding en de verwerking daarvan is veelal heftig, het is een drukke tijd met veel vragen, emoties en vaak ook frustraties. Ik begeleid je graag in dit nieuwe hoofdstuk, het wordt weer mooi en beter. Jij hebt invloed!

Maak op korte termijn een afspraak als jij of jullie je herkennen in bovenstaand. Vaak zijn een of een aantal sessies al afdoende om de juiste richting te bepalen en hebben de kinderen hier op korte termijn dus ook baat bij. Stel het belang van de kinderen voorop en werk aan jullie ouderrelatie!

Home, Commercial, Auto, You Name It, We’ll Be there.

Serving Your Local Area

Contact

Head Office

136 Botsford Valleys Apt. 264

Call Us

(451) 321-3922

EMAIL US

info@gmail.com