Wat kan ik voor je betekenen?

Samen Ouders

Gaan jullie ervoor? Zijn jullie bereid om samen te werken naar een bewust ouderschap?

1 op 1

Wil jij weer in je kracht komen na je scheiding? Wil je weer vertrouwen krijgen in een nieuw hoofdstuk?

E-Coaching

Woon je niet in de buurt, maar wil je toch werken aan jullie ouderrelatie of jezelf?

Samen Ouders

Gaan jullie ervoor? Zijn jullie bereid om samen te werken naar een bewust ouderschap? Gescheiden, maar toch samen ouders voor de kinderen? Met als doel: de kinderen op 1! Jullie zullen middels de SCHIP-aanpak een stappenplan van zaken bespreken, naar elkaar luisteren en tenslotte kiezen voor bewust respectvol ouderschap, gescheiden en toch verbonden. Deze begeleiding is geschikt als je samen eerst op 1 lijn wilt zitten voordat je afspraken definitief maakt in jullie ouderschapsplan. Of als je het ouderschapsplan al klaar hebt en op zoek bent naar tools om het plan in harmonie uit te voeren.

Gaan jullie dit aan? Bel of mail dan direct! Het eerste consult is een kennismaking, daarin leren we elkaar kennen, vertel ik je over de aanpak en maken we een vervolgplan.

Tarief: 110,- (incl. BTW) per consult, mail- en appcontact.

Intake: € 70,- (incl. BTW)

Social Media

Facebook
LinkedIn
Instagram

Contact

Gaan jullie dit aan?

1 op 1

Wil jij weer in je kracht komen na je scheiding? Wil je weer vertrouwen krijgen in een nieuw hoofdstuk? Handvatten om om te gaan met je (ex)partner? Een scheiding is veelal heftig, het is een drukke tijd met veel vragen, emoties en vaak ook frustraties. Ik begeleid je graag in dit nieuwe hoofdstuk, het wordt weer mooi en beter, je vertrouwen komt weer terug. Het komt regelmatig voor dat jij wel wil, maar je ex-partner ruzie blijft maken, verwijten blijft maken e.d. Of andersom, misschien wil jij hulp bij het uiten van jouw zorgen op een respectvolle manier zodat je je emoties richting je ex-partner beter kan reguleren. Ik kan je handvatten geven hoe je daar mee om kan gaan, om te zorgen dat jouw kracht en handelen leidt tot een rustiger geheel.

Ga jij dit aan? Bel of mail dan direct! Het eerste consult is een kennismaking, daarin leren we elkaar kennen, vertel ik je over de aanpak en maken we een vervolgplan.

Kennismaking: € 70,- (incl. BTW)

Tarief:

Short (3 consulten) € 300,- (incl. BTW)

Medium (6 consulten) € 550,- (incl. BTW)

Long (10 consulten) € 850,- (incl. BTW)

placeholder

Ga jij dit aan?

E-coaching

Woon je niet in de buurt, maar wil je toch werken aan jullie ouderrelatie of jezelf? Kies voor E-coaching! We spreken af en zien elkaar middels videobellen, waar een wil is, is een weg!

Ga jij of gaan jullie dit aan? Bel of mail dan direct! Het eerste consult is een kennismaking, daarin leren we elkaar kennen, vertel ik je over de aanpak en maken we een vervolgplan.

De tarieven zijn gelijk aan bovenstaande opties.

Ga jij dit aan?

Blog