Welkom bij Afslag Bloei

Lig jij in scheiding of ben je gescheiden?

Heb je geen idee hoe je dit allemaal in harmonie moet gaan regelen met je (ex)partner?

Heb je kinderen en wil je dat zij er niet bij betrokken worden?

Wil je op een positieve manier samen ouders blijven na jullie breuk?

Ben je bereid hard te werken voor je kind(eren)?

Merk je dat de kinderen last hebben van jullie communicatie, wissels en ruzies?

Lees dan snel verder! Want het is niet nodig, het kan anders! Het is niet altijd eenvoudig of makkelijk, maar je kan samen in harmonie de kinderen opvoeden, als ouders samen. Voor de kinderen!

Loop je over van informatie, ouderschapsplannen en lukt het communiceren met je (ex)partner niet? Dan is er werk aan de winkel! Kinderen worden helaas meer dan eens tussen scheidende ouders gezet en dat is niet bevorderlijk voor hun ontwikkeling, verwerking en persoonlijke groei. Dus dat kan beter! Maar hoe? Dat is vaak de vraag van de ouders, want communicatie lijkt te mislukken, verwijten gaan over en weer en je kan je (ex)partner niet luchten of zien (of juist andersom…)! Er is hoop! In alle situaties is het mogelijk! Bekijk mijn aanpak: SCHIP-aanpak, samen ouders in de nieuwe situatie.

Wil jouw partner niet mee werken en zoeken naar een oplossing en zit je zelf met je handen in het haar? Heb je geen idee hoe je je leven weer positief op kan pakken of hoe je kan communiceren met je (ex)partner? Ik ben ook beschikbaar voor 1-op-1 consulten voor ouders die weer in hun kracht willen komen na een breuk, begeleiding bij een nieuw hoofdstuk!

De kinderen verdienen deze aandacht!