Wie ben ik?

Ik ben Joyce Lubbersen, in eerste instantie moeder van 2 prachtige kinderen. Ik ben daarnaast ondernemer, ervaringsdeskundige voor wat betreft het scheiden met kinderen en dol op persoonlijke ontwikkeling. Ik ben leerkracht en heb me de afgelopen jaren verdiept in ouders die scheiden met kinderen. Uit eigen ervaring weet ik dat het niet eenvoudig is, er spelen veel factoren, emoties en het zet je leven op z’n kop. Maar alles komt goed! Dat is een van mijn motto’s! Soms is het leven even zo zwaar dat je dit absoluut niet voelt, maar ik laat je graag zien waar dat licht toch is aan het einde van die tunnel. Ik ben SCHIP-behandelaar en coach met deze methode partners die hun relatie willen boosten en partners die uit elkaar gaan of al even uit elkaar en bijvoorbeeld in een vechtscheiding zitten.

Mijn leven kende vele downs en ik heb geleerd hoe je veel kan trotseren en verwerken vanuit positiviteit. Ik ben ontzettend begaan met het welzijn van kinderen en vanuit die intrinsieke motivatie ben ik Afslag Bloei gestart, kinderen op 1!

Ik ben ontzettend begaan met het welzijn van kinderen en vanuit die intrinsieke motivatie ben ik Afslag Bloei gestart, kinderen op 1!

Oei ik Bloei - Podcast