Over Afslag Bloei

Afslag Bloei is een jong bedrijf dat ouders die gaan scheiden, in scheiding liggen of gescheiden zijn ondersteunt in het blijven functioneren in samen ouders zijn, ondanks een scheiding. Daarnaast ben ik beschikbaar voor 1-op-1 consulten voor ouders die weer in hun kracht willen komen na een breuk, begeleiding bij een nieuw hoofdstuk.

Ik ben gedreven door het welzijn van het kind, door jullie kinderen. Kinderen worden helaas meer dan eens tussen scheidende ouders gezet, ze worden beïnvloed, krijgen informatie te horen die niet voor kinderen is en in hun hoofd ontstaat een warboel, ook wel loyaliteitsconflict genoemd. Door te zorgen dat je als ouders samen in respect ouders kan blijven, dat je als ouders verbonden kan blijven of weer verbonden wordt, wordt het kind minimaal belast. Een scheiding of breuk is sowieso wennen en verwerken voor een kind (en ouders!), laat staan dat het nog met de onnodige ballast van ouders wordt geconfronteerd. Ik gebruik de SCHIP-aanpak, partners in ouderschap worden in de nieuwe situatie.

Kinderen op 1! Dat is mijn motto. Dat is ook wat ik van ouders vraag, de bereidheid om de kinderen op 1 te zetten, ongeacht je eigen pijn, verdriet, wonden of frustraties. Dat is hard werken, maar de glimlach van een kind… onbetaalbaar!

Kijk bij begeleiding voor de mogelijkheden.

Blog